Θεραπείες μασάζ στο Massage Therapy

Μασάζ Tantra και ταντρικό σεξ Μασάζ τάντρα σε ζευγάρι


Το μασάζ τάντρα (ή νεοτάντρα) είναι μια εκσυγχρονισμένη παραλλαγή του τάντρα από το δυτικό πολιτισμό που πολλές φορές αναφέρεται και ως ερωτικό μασάζ. Το τάντρα σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες είναι ένα είδος διαλογισμού μέσω τελετουργίας που έχει τις ρίζες του τον 5ο αιώνα μ.Χ. στην Ινδία. Το τάντρα πρόκειται για έναν σεξουαλικό διαλογισμό που έχει τις βάσεις του στις ινδικές θρησκευτικές παραδόσεις, οι οποίες απέρριπταν την ιδέα ότι για να συμβεί ο διαλογισμός η σεξουαλικότητα πρέπει να αποβάλλεται. Το τάντρα αμφισβητούσε τις αξίες της παράδοσης της Ινδίας και πρότεινε την σεξουαλικότητα ως ιερή.

Ουσιαστικά, το μασάζ τάντρα είναι ένα είδος πνευματικού μασάζ που απευθύνεται κυρίως στις ερωτογενείς περιοχές του σώματος μας. Αυτή η τεχνική εφαρμόζεται από τον ειδικό θεραπευτή- πνευματιστή σε άνδρες ή γυναίκες ξεχωριστά ή σε ζευγάρια την ίδια στιγμή. Ο σκοπός αυτής της τεχνικής είναι η διέγερση των ερωτογενών ζωνών, με σκοπό την πλήρη διέγερση, την κορύφωση, την ολοκλήρωση του διαφωτισμού, ή αλλιώς ιερό οργασμό.

Το ταντρικό μασάζ (Tantra Massage) διδάσκει τον αυτοέλεγχο της σεξουαλικότητας μας, η οποία προέρχεται μέσα από τη ροή της σεξουαλικής ενέργειας μέσα στο σώμα μας. Στο παραδοσιακό ταντρικό μασάζ δεν υπάρχει στόχος κατά την πνευματική θεραπεία. Ο κύριος σκοπός του μασάζ τάντρα ήταν η απόλαυση καθ’ όλη τη διάρκεια του και όχι η κορυφαία στιγμιαία απόλαυση, δηλαδή ο οργασμός, όπως στο στο νεοτάντρα.

Αυτό που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο κατά τη διάρκεια του ταντρικού μασάζ είναι η ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντικό το κατάλληλο περιβάλλον, το οποίο θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε να αποκτήσετε σεξουαλική διάθεση. Μια τέτοια ατμόσφαιρα θα μπορούσε να διαθέτει αρωματικά κεριά, λουλούδια, χαμηλό φωτισμό, χαλαρωτική μουσική, αιθέρια έλαια και φτερά.

Νιώστε αυτή την πνευματική σεξουαλική εμπειρία. Νιώστε μέσα από το ερωτικό μασάζ Tantra τη σεξουαλική έλξη με την/τον σύντροφο σας. Επικοινωνείστε μαζί του/της πνευματικά μέχρι την απόλυτη κορύφωση.