Θεραπείες μασάζ στο Massage Therapy

Στόχος όλων εμάς που προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Massage-Therapy.Gr είναι να πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας για Λάμψη, Ομορφιά Μεταμόρφωση, Ευεξία και Νεανική εικόνα.

Σε ένα χώρο κομψό που αποπνέει ζεστασιά, θηλυκότητα και θετική ενέργεια, επαγγελματίες αισθητικοί και μασέρ αναλαμβάνουν υπεύθυνα να σας προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από υπηρεσίες αισθητικής υψηλού επιπέδου.

Χρησιμοποιούμε επαγγελματικό εξοπλισμό με μηχανήματα αισθητικής και αδυνατίσματος τελευταίας τεχνολογίας και τα πιο εξελιγμένα και πρωτοποριακά προϊόντα κοσμετολογίας. Η σχολαστική καθαριότητα των μηχανημάτων και εργαλείων των οποίων κάνουμε χρήση είναι μια απ’ τις καθημερινές μας φροντίδες.

Στο χώρο μας θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα θεραπευτικών χειρομαλάξεων (μασάζ) για το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι. Οι συνεργάτες μας, όλοι ειδικευμένοι στον τομέα τους και πτυχιούχοι, εφαρμόζουν την πανάρχαια τέχνη του Shiatsu και του Ταϋλανδέζικου μασάζ, καθώς επίσης το Σουηδικό, το Λεμφικό  και το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστού) και βέβαια Αγουρβεδικό μασάζ για αδυνάτισμα και Ρεφλεξολογία.

Επιπλέον στο Massage-Therapy.Gr κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό σας για ένα πρόσωπο καθαρό, φωτεινό, για δέρμα απαλό χωρίς ψεγάδια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής. Οι αισθητικοί μας μπορούν να σας προσφέρουν απολέπιση και βαθύ καθαρισμό προσώπου, ενυδάτωση, θεραπεία για ρυτίδες, πανάδες και ακμή. Επιπλέον φροντίζουμε να σας προσφέρουμε μακιγιάζ (καθημερινό ή νυφικό) και αποτρίχωση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Όλα τα άτομα που στελεχώνουν το MASSAGE THERAPY GR έχουν την επιστημονική κατάρτιση για να παρέχουν πληροφορίες και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα ολιστικού μασάζ και κάθε είδους μασάζ με σκοπό τη θεραπεία ή την ευεξία.