Θεραπείες μασάζ στο Massage Therapy

Ινστιτούτο αισθητικής και χώρος μασάζ


Τα ινστιτούτα μασάζ είναι στην ουσία κέντρα μασάζ, τα οποία προσφέρουν διάφορα είδη μασάζ, αισθητικής και εναλλακτικών θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα.

Τα τελευταία χρόνια όπου οι γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα προκαλούν άγχος και στρες όλο και περισσότερα ινστιτούτα μασάζ εμφανίζονται κυρίως στις αστικές περιοχές. Έτσι συναντάμε ειδικευμένα κέντρα για τα διάφορα είδη μασάζ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και άλλες μεγάλες πόλεις.

Εάν ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε ένα ινστιτούτο μασάζ θα πρέπει να προσέξετε κάποια βασικά σημεία. Στην αρχή θα πρέπει να κάνετε μια μικρή έρευνα για το ινστιτούτο, να επισκεφτείτε τη σελίδα του στο ίντερνετ ή να επικοινωνήσετε με κάποιο τηλέφωνο. Είναι σημαντικό, το κέντρο μασάζ που θα επιλέξετε ως επιχείρηση να είναι πιστοποιημένο, με όλα τα νόμιμα δικαιολογητικά.

Τα κέντρα μασάζ θα πρέπει να είναι επανδρωμένα με εκπαιδευμένους θεραπευτές. Οι ειδικοί θεραπευτές, πέρα από τις κατάλληλες γνώσεις και τεχνικές που θα πρέπει να κατέχουν, θα πρέπει επίσης να φέρονται με σεβασμό και απόλυτο επαγγελματισμό προς τον πελάτη.

Κάθε κέντρο μασάζ για να είναι ολοκληρωμένο στις υπηρεσίες που προσφέρει θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα και συσκευές μασάζ που είναι κατάλληλες για την κάθε θεραπεία που προσφέρει. Θα πρέπει να έχει σε διαθεσιμότητα φορητά κρεβάτια για μασάζ για τις κατ’ οίκον θεραπείες.

Απαραίτητο στοιχείο για κάθε ινστιτούτο μασάζ είναι το καθαρό περιβάλλον. Τα κρεβάτια μασάζ θα πρέπει να καθαρίζονται και ο θεραπευτής να πλένει τα χέρια του μετά από κάθε θεραπεία, ώστε ο επόμενος πελάτης να μην έρχεται σε επαφή με μικρόβια και λάδια.

Τέλος, η ατμόσφαιρα στα ινστιτούτα αισθητικής πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένη ώστε να ενισχύει τη χαλάρωση. Μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα θα μπορούσε να έχει αρωματικά κεριά, χαλαρωτική μουσική και χαμηλό φωτισμό.

Κέντρο μασάζ και αισθητικής