Θεραπείες μασάζ στο Massage Therapy

Το rejuvance (ρεζούβενς) είναι μια από τις πλέον αποτελεσματικές τεχνικές μασάζ για την ανανέωση του προσώπου. Περιλαμβάνει μια σειρά από μαλάξεις στο πρόσωπο, που εγγυώνται αναζωογονητικά άμεσα αποτελέσματα, πολύ καλύτερα από αυτά ενός lifting προσώπου.

Η βασική αρχή του rejuvance είναι οι ήπιες μαλάξεις στο πρόσωπο. Η θεραπεία περιλαμβάνει έναν κύκλο συνεδριών, που η κάθε μια εστιάζει σε διαφορετικό σημείο του προσώπου. Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του δέκτη, όμως μπορεί να εγγυηθεί εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και σε πολύ εντατικά προγράμματα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο θεραπευτής ή η θεραπεύτρια, ασκεί αρχικά ήπιες κινήσεις στο δέρμα, με σκοπό την απελευθέρωση του συνδετικού ιστού, που είναι μπλοκαρισμένος συνήθως από την ταλαιπωρία της ηλικίας και από τις εκφράσεις του προσώπου. Ο σκοπός στο αρχικό στάδιο της θεραπείας, είναι ο δέκτης να αποκτήσει γρήγορα καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στις περιοχές της εφαρμογής και βελτίωση της μεταφοράς των θρεπτικών συστατικών στους ιστούς της επιδερμίδας.

Σε επόμενο στάδιο της θεραπείας, οι μαλάξεις γίνονται πιο βαθιές. Ο σκοπός είναι η αναζωογόνηση των μυών, η χαλάρωση των σφιγμένων μυϊκών ομάδων και αναδιάταξη των περιοχών που παρουσιάζουν πτώση. Οι εφαρμογή των θεραπευτικών κινήσεων του rejuvance εκγυμνάζει τους μυς, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους.

Επιπλέον, η επαναστατική αυτή μέθοδος βελτιώνει το πρόβλημα των ρυτίδων, χαρίζοντας λείανση και μείωση τους βάθους τους. Παράλληλα, η επιδερμίδα ενυδατώνεται αποτελεσματικά, χάρη στην καλύτερη κυκλοφορία των θρεπτικών συστατικών, άρα δείχνει νεότερη και πιο λαμπερή. Στα πλαίσια της θεραπείας, ενδέχεται να γίνει χρήση κατάλληλων αναπλαστικών αιθέριων ελαίων, ειδικά αν το πρόσωπο παρουσιάζει έντονη αφυδάτωση.

Το rejuvance (προφέρεται ρεζούβενς αλλά συνηθίζεται ως ρεζούβανς) θεωρείται επίσης σωτήριο για ασθενείς με προβλήματα ενοχλήσεων στον αυχένα και την πλάτη, στο τριχωτό της κεφαλής, αλλά και χρόνιων πονοκεφάλων. Το rejuvance είναι μια εναλλακτική θεραπεία που μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την ιατρική σας θεραπεία, και να σας ανακουφίσει από μια σειρά προβλημάτων που προσπαθείτε χρόνια να αντιμετωπίσετε χωρίς αποτέλεσμα.

Τέλος, αν ταλαιπωρείστε από προβλήματα στον ύπνο σας, όπως είναι το τρίξιμο των δοντιών, τότε έχετε έναν επιπλέον λόγο να δοκιμάσετε τη θεραπεία προσώπου rejuvance. Η εφαρμογή των μαλάξεων θα χαλαρώσει τους μύες γύρω από το σαγόνι σας. Έτσι, θα γαληνέψει τον ύπνο σας, αλλά και τον ύπνο του/της συντρόφου σας! Κάθε συνεδρία rejuvance προσώπου διαρκεί περίπου μία ώρα, ενώ ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ανταπόκριση του δέκτη και από τις προσωπικές του ανάγκες. Συνήθως, ένας κύκλος περίπου έξι συνεδριών είναι ικανοποιητικός, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Στους χώρους μας θα βρείτε κατάλληλα εκπαιδευμένους θεραπευτές και θεραπεύτριες, με μεγάλη προϋπηρεσία στο μασάζ προσώπου, αλλά και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τις θεραπείες. Είμαστε πιστοποιημένοι για μια ευρεία σειρά θεραπευτικών τεχνικών μασάζ και διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην περιποίηση του προσώπου. Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται στις καλύτερες τιμές σε ολόκληρη την Αττική και προσφέρουμε πακέτα προσφορών στους σταθερούς πελάτες μας.