Θεραπείες μασάζ στο Massage Therapy

Αισθητικός παρέχει υπηρεσίες αισθητικής και ομορφιάς


Στο ινστιτούτο ομορφιάς Massage-Therapy.Gr νοιαζόμαστε για σας και τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.
Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και κάθε τύπος δέρματος χρειάζεται διαφορετική περιποίηση. Η φροντίδα που σας προσφέρουμε εδώ στο Massage-Therapy.Gr είναι επαγγελματική, αλλά απόλυτα προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Οι αισθητικοί μας αναλύουν το δέρμα σας και επιλέγουν την κατάλληλη αγωγή για σας. Η εφαρμογή κάθε αγωγής γίνεται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και καλλυντικά άριστης ποιότητας, δοκιμασμένα στο χρόνο και με εγγυημένες αποδόσεις. Οι κανόνες υγιεινής και η καθαριότητα του χώρου, των μηχανημάτων και των αντικειμένων που χρησιμοποιούνται στις διάφορες συνεδρίες (πετσέτες, τσιμπιδάκια, σπάτουλες, πινέλα κ.λπ.) τηρούνται με σχολαστική ακρίβεια.

Χαρίστε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και φροντίδας απ’ τα χέρια των ειδικών και βγείτε απ’ το χώρο μας ανανεωμένοι, λαμπεροί, όμορφοι.

Τα προγράμματα και οι αγωγές που παρέχουμε είναι:

• Καθαρισμός – ενυδάτωση προσώπου
Ο καθαρισμός είναι απαραίτητος σε όλους τους τύπους δέρματος, καθώς επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνεύσει από ρύπους και σκόνες και να απορροφήσει τα ευεργετικά προϊόντα θρέψης και ενυδάτωσης.
Επιπλέον μια καθαρή επιδερμίδα έχει τη δυνατότητα να επουλώνει γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα τα διάφορα τραύματα.
Στο ινστιτούτο μας γίνονται τρία είδη καθαρισμού: Ο απλός, όπου γίνεται απομάκρυνση σμήγματος και ενυδάτωση, ο βαθύς όπου γίνεται πήλινγκ, απομάκρυνση σμήγματος, εφαρμογή οξέων φρούτων για θρέψη και ενυδάτωση και ο ενισχυμένος όπου μετά τα βήματα του βαθύ καθαρισμού εφαρμόζονται υπέρηχοι σύσφιξης της επιδερμίδας.

• Θεραπεία δυσχρωμιών
• Μακιγιάζ απλό και μακιγιάζ νύφης
• Αφαίρεση και σχηματισμός φρυδιών
• Μόνιμη βαφή βλεφαρίδων και φρυδιών


Επαγγελματικός χώρος αισθητικής περιποίησης