Θεραπείες μασάζ στο Massage Therapy

Οι υπηρεσίες μασάζ στην Αθήνα δεν πρόκειται να σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Η πρωτεύουσα διαθέτει από τα πιο αξιόλογα κέντρα ή ινστιτούτα μασάζ σε κάθε γειτονιά της παρέχοντας καθημερινά πακέτα προσφορών. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη ζήτηση στις εναλλακτικές θεραπείες και κατ’ επέκταση στο μασάζ από νέους ανθρώπους που ολοένα και ανακαλύπτουν τα οφέλη του θεραπευτικού μασάζ.

Το Massage Therapy Gr διαθέτει από τις πιο δυνατές ομάδες μασέρ και φυσικοθεραπευτών προσφέροντας επαγγελματικό και οικονομικό μασάζ σε Αθήνα και κάθε περιοχή της Αττικής. Σε συνεργασία με διάφορα ινστιτούτα μασάζ ή κέντρα μασάζ Αθηνών παρέχονται μαθήματα και τακτικές ασκήσεων για διάφορα είδη στη ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΣΑΖ.

Παρέχουμε σεμινάρια μασάζ στην Αθήνα από ειδικευμένες σχολές που παρέχουν πιστοποίηση εγκυρότητας και αξιοπιστίας αλλά και οικονομικές τιμές με προσφορές που πολλές φορές είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από σχολές -συνήθως σε συγκεκριμένο αναγνωρισμένο ινστιτούτο- στην Αθήνα, Νότια, Ανατολικά, Δυτικά και Βόρεια Προάστια.

Για το Massage-Therapy Gr η κάθε κατηγορία θεραπευτικών μαλάξεων αποτελεί μια διαφορετική σχολή μασάζ ανάλογα την ένταση, τον τρόπο, τον θεραπευτή, την παράδοση – κουλτούρα και το είδος του μασάζ. Έτσι, διακρίνουμε γνωστά είδη μαλάξεων όπως το Λεμφικό μασάζ, το Ταϊλανδέζικο μασάζ, το Σιάτσου μασάζ, το Ολιστικό μασάζ σώματος, το Χαλαρωτικό μασάζ και διάφορα άλλα είδη που συνδέονται με θεραπείες σπα (spa), ρεφλεξολογία, αρωματοθεραπεία και φυσικοθεραπεία στην περιοχή της Αθήνας και υπόλοιπου Αττικής.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τους πιο απαιτητικούς πελάτες σε θέματα χαλάρωσης, δίαιτας, ψυχικής ανάτασης, τόνωσης σε μυοχαλαρωτικά προβλήματα και αποκατάστασης κινητικών λειτουργιών σε προγράμματα φυσικοθεραπείας σε όλη την Αθήνα, τα προάστιά της και οποιοδήποτε μέρος στην Αττική.